Få et tilbud på Solceller & Solcelleanlæg Rudersdal

Solceller Rudersdal – Få tilbud på solcelleanlæg eller solcelletag

For solar-as-a-service eller solcelleleasing citerer branchen et 30-årigt kundeliv, inklusive en 10-årig fornyelsesperiode med en diskonteringsrente på 6%. Den projektværdi, vi tildeler dette, udjævner allerede de nøje beregnede omkostninger til service og forsikrer systemet over den periode – det er alle driftsudgifter efter installationen. I runde tal kommer dette til cirka $ 31.500 (eller $ 4,50 / watt x 7 kW). For at gøre tingene enklere og endnu ikke komme ind i den værdi, der er forbundet med en kunde, der fornyer deres kontrakt efter 20 år, lad os også fjerne det og sænke værdien med $ 3.500 (den nedsatte værdi af fornyelsesårene 20 til 30). Dette efterlader $ 28.000 i værdi. Vi nærmer os $ 14.000 (eller $ 2,00 / watt) omkostninger til installation af dette system. Dette efterlader $ 14.000 i margen – kun i den 20-årige kontraktperiode, efter drifts- og vedligeholdelsesomkostninger og efter installationsomkostninger.

Valg af en solcelleanlæg i Rudersdal: hvordan vælger jeg den rigtige solcelleinstallatør?

 

Hvad koster solceller i Rudersdal?

Commonwealth kræver, at elforsyninger leverer en minimumsprocent af vedvarende energi, og det specificerer, at en del af forsyningen kommer fra sol. Så forsyningsvirksomhederne køber solkreditter fra ejere af solcelleanlæg i boliger. I dag “pryder en typisk solsystemejer” en SREC for hver 1250 kWh, der produceres fra solsystemet (op fra en SREC pr. 1000 kWh før 2017). En typisk installation kan prikke 5-7 SREC’er om året, hvor en boligejer får $ 1000 til $ 1500 / årgns.

Hvilke kriterier skal jeg bruge, når jeg vælger solceller i Rudersdal?

Husk også, at din DISCOM muligvis har en standardgrænse for solsystemets størrelse. Kontakt din solinstallatør eller lokale DISCOM for at få flere oplysninger. 1MW SOLAR SYSTEM: FINANSIELLE TILBAGEBETALING I modsætning til privatkunder har industrielle forbrugere størst fordel af installation af solenergi. Der er forskellige forretningsmodeller, der giver forbrugeren mulighed for at bruge strøm fra solenergi og skabe besparelser ved at betale deres elregninger.

 

Solceller og solcelleanlæg i Rudersdal

 

Få solceller eller solcelleanlæg i følgende byer i Rudersdal